Als je net als ik gek bent op Taartjes, cake en koekjes dan zijn dit echt super inspiratie bronnen!
vrijdag 23 november 2012
woensdag 21 november 2012
Mijn inspiratie bronnen!
Voor vele die liefhebber zijn van koken/bakken en proeven zijn dit wel super inspiratie bronnen.
Dus ook voor mij. Mocht je nog een verrassende inspiratie bron weten dan hoor ik het natuurlijk graag! Want inspiratie kun je niet genoeg krijgen.
Favoriet Recept Limoen-frambozentaart
Wat heb je allemaal nodig om deze heerlijke taart te kunnen maken?
- 1 basishoeveelheid of 250 gram zoet kruimeldeeg
- 300 gram frambozen
- poedersuiker
Vulling
- 1 1/4 dl limoensap
- 4 dl room
- 1 dl kokosmelk
- 1/2 kop basterdsuiker
- 4 eieren, licht geklopt
Rol de deeg uit tot en dikte van 3 mm. Leg het deeg in een ronde taartvorm van 23 cm en zet het 30 minuten in de koelkast. Bekleed de deegbodem met bakpapier en vul hem met rijst of bonen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de deegbodem hierin 5 minuten. Verwijder rijst of bonen en papier en bak nog 5 minuten.
Meng voor de vulling limoensap met room, kokosmelk, suiker en eieren. Giet de vulling in de deegbodem en bak de taart 25 minuten, tot de vulling net stijf is. Laat de taart in de koelkast koud worden en leg de frambozen erop.
Voor 6 tot 8 personen
dinsdag 13 november 2012
Taart Toppers van La Fete
Abonneren op:
Posts (Atom)