Eten van een Lekkere Tafel

vrijdag 23 november 2012

Deze moet je hebben als taartengek!

Als je net als ik gek bent op Taartjes, cake en koekjes dan zijn dit echt super inspiratie bronnen!






woensdag 21 november 2012

Mijn inspiratie bronnen!



Voor vele die liefhebber zijn van koken/bakken en proeven zijn dit wel super inspiratie bronnen.
Dus ook voor mij. Mocht je nog een verrassende inspiratie bron weten dan hoor ik het natuurlijk graag! Want inspiratie kun je niet genoeg krijgen. 

Favoriet Recept Limoen-frambozentaart



Wat heb je allemaal nodig om deze heerlijke taart te kunnen maken?


  • 1 basishoeveelheid of 250 gram zoet kruimeldeeg
  • 300 gram frambozen
  • poedersuiker
    Vulling
  • 1 1/4 dl limoensap
  • 4 dl room
  • 1 dl kokosmelk
  • 1/2 kop basterdsuiker
  • 4 eieren, licht geklopt
Rol de deeg uit tot en dikte van 3 mm. Leg het deeg in een ronde taartvorm van 23 cm en zet het 30 minuten in de koelkast. Bekleed de deegbodem met bakpapier en vul hem met rijst of bonen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de deegbodem hierin 5 minuten. Verwijder rijst of bonen en papier en bak nog 5 minuten.
Meng voor de vulling limoensap met room, kokosmelk, suiker en eieren. Giet de vulling in de deegbodem en bak de taart 25 minuten, tot de vulling net stijf is. Laat de taart in de koelkast koud worden en leg de frambozen erop.

Voor 6 tot 8 personen

dinsdag 13 november 2012

Taart Toppers van La Fete

Bij het maken van de verjaardagstaart voor Lieve haar verjaardag heb ik gebruik gemaakt van de Taart Toppers an La Fete. Dus ben je opzoek naar handgemaakte decoratie om je taart, je huis of jezelf of je dag te versieren kijk dan snel op de website van La Fete.


Verjaardag Lieve!